duminică, 1 decembrie 2013


"Nu, nu vreau sa fiu cu el din motivele pe care le credeti voi, vreau sa ma impac cu el pt ca imi face ziua mai frumoasa, pt ca..."

Poate ca parintilor mei nu prea le convenea inainte, cand stiau ca sunt cu tine, pt ca au crezut ca mi-ai facut rau. Poate ca prietenii mei nu te mai suportau pt ca stiau ca mi-ai facut rau.
Insa fix acum o saptamana, m-am trezit dimineata si am vorbit cu ai mei. Le-am spus cum eram eu, cum erai tu, ce ai fost pt mine, cum eram impreuna, cum eram prieteni si iubiti. Le-am spus ca asta vreau eu, ca vreau sa fiu fericita, ca doar tu ma poti face fericita, ca nu-mi vine sa cred ca n-am stiut sa apreciez, ca am fost o proasta ca n-am stiut ce am avut langa mine.

"Voi va dati seama cat de fericita as fi daca m-as impaca cu el? Doamne.."

Iar apoi mi-au spus ca imi stralucesc ochii. Dupa ce le-am zis toate motivele pt care vreau sa fiu cu tine, pe care nu le mai spusesem nimanui niciodata pana atunci, au ramas "wow" si mi-au spus sa ma duc spre ce ma face fericita, spre tine.

De a2a zi am inceput sa le spun prietenilor. Prietenele mele cele mai bune au ramas cu gura cascata, eu ma simteam eliberata. Eu te vreau pe tine, TE IUBESC DIN TOATA INIMA. Stiu ca sunt o nesimtita, fraiera, proasta, ca nu stiu sa apreciez ce am langa mine si ca mereu le-am facut cel mai mult rau persoanelor pe care le iubesc cel mai mult. Uneori imi vine...nu stiu ce sa fac, sa dispar ca sa nu mai fac rau.

"Tu iti dai seama ca am pierdut ceea ce ar fi putut fi totul pentru mine? Am pierdut totul, nu stiu ce sa fac...ma simt...goala. Pierduta."

- La tine e problema ca nu vrei sa treci peste..
- NU, NU VREAU. NICIODATA NU O SA VREAU. VREAU SA NU MA IUBEASCA NIMENI SI SA MA IUBEASCA EL.


*memories*

"te ajut pentru ca si tu m-ai ajutat, atunci cand te-am cunoscut chiar vorbisem cu o saptamana in urma cu un tovaras ca nu cred ca o sa gasesc o fata cum vreau eu, dar aici intervii tu si m-ai contrazis si iti multumesc, stiu ca sunt un idiot mai mereu, dar unt asa ca te iubesc mult si chiar nu stiu cum sa ma comport..esti totu' pentru mine, am nevoie de tine ca de aer..fara aer rezisti 2,3 minute, dar eu fara tine nu as rezista nici-o clipa..si sa nu crezi ca zic doar de dragu de a zice, doar sunt sincer si spun ce simt..aia care sunt gelosi pe noi, nu au viata...Te iubesc enorm sunshineee si balonasul meu!"

"si asa s-a duss o zi din viata andreea-claudiu"
"aaa what? :)))"
"incepand bine..continuand certandu-ne.. si sfarsindu-se bine"

"nu regret nici-o cearta...toate m-au facut sa te iubesc mai mult si sa realizez cat de norocos sunt ca te am"

"iubirea care ti-o port acum nu am mai intalnit..adica nu am mai iubit pe nimeni asa, mi-e frica sa te pierd...cu tine adorm cu tine ma trezesc..in fiecare clipa ma gandesc la tine..eu cred ca asta e iubire."

"Nu ma las..intelegi?"

"sunt spart
 si beat
 si te iubesc sa moara mama
 TE IUBEEESCCC
 vreau sa fii sotia mea, sa morrr
 de nu
 sa morrr
 coaie te iubesscccc"

":))))) ce vrei sa auzi?"
"Vocea ta
 Si mai ales pe tine facand orgasm"

"O sa fie bine da? Indiferent de ce s-ar intampla eu voi fi mereu aici pentru tine..vreau sa te fac sa zambesti sa fii fericita.."


nici nu stiu ce sa mai cred..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde