sâmbătă, 1 decembrie 2012

Iubea un singur baiat, ceilalti erau inutili.

Stateau aman2 pe canapea imbratisati..un film dragut, cirese invelite in ciocolata (preferatele ei) si mirosul parfumului lui. Ei inca nu-i venea sa creada cum renuntase la o seara pt ea, mai ales dupa cat rau i-a facut. Dar el a renuntat totusi pt ea, a venit sa stea cu ea, sa o tina in brate, sa o opreasca sa faca vre-o prostie. A venit pt ca o iubea. Desi ea nu mai era sigura de asta...
S-a uitat la el fascinata cu totul de acei ochi frumosi, superbi, pe care ii stia atat de bine. Ar fi putut fi totul perfect intre ei, dar nu poti alege pe cine sa iubesti. A sarutat-o incet, asa cum nu mai apucase sa o faca de mult..acum aveau tot timpu din lume. Buzele lui moi erau ca intotdeauna: tigari si mentol. I-au trezit acea placere, s-a simtit din nou bine, iubita, protejata si pentru cateva clipe, s-a pierdut in acel sarut. L-a lasat pe el sa o tranteasca pe canapea, insa au ajuns cumva, pe covor. Au dat drumu la muzica si au inceput sa spuna bancuri in timp ce se tineau de mana si se uitau pe tavan, ca si cum ar fi fost cerul plin de stele. La un moment dat, ea s-a ridicat si a stins lumina, apoi si-a reluat locul langa el.
- Nu stiu ce m-as face fara tine..
- Ar fi...hmn? Mai usor?
- .?
- Evident ca nu, cum sa traiesti fara mine? Duuh.
- Haha...de ce mai esti aici? Pentru mine? Mereu. De ce ma mai cauti? Mai are vre-un rost..?
- Da, pt ca orice as face nu pot sa mi te scot din minte. Si asta e mult pt mine.
- Stiu.
- Tu poate nu m-ai vrut, dar eu o sa te vreau mereu. Plus ca..inca mai am momente din astea in care esti draguta, lipsita de ajutor...stai in bratele mele...e sexy cumva.
- Hai nu ma innebuni...
- E si dragut.
- Hihi.

L-a sarutat iarasi. Ar fi vrut doar ca el sa faca mai mult, dar stia ca l-ar fi refuzat. Asa ca a incercat chiar ea sa se calmeze.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde