joi, 16 decembrie 2010

10 motive pt care iwbeeesc iarna pwr si simplw:x

deci, pt a "intari" ceea ce am zis la postwl anterior, o sa va spwn 10 motive pt care ew iwbesc iarna:x
ps: nw snt pwse in ordine:d

1. Iwbesc iarna pt partea ei romantica. Pt ca nimic nw e mai romantic decat tw, el incalzindw-va reciproc, stand imbratisati la o cana de ciocolata cala. Plws, poti folosi linistita scwza cw "mie frig" pt a te apropria de el, pt ca nw snt 38 de grade afara:))

2. Cadowwwrriiii:x:X le primim efectiv gratis iarna si de cele mai mwlte de ori primim exact ceea ce ne dorim:x

3. Pt bataile k zapada. Si ce daca vin acasa de zici ca ma intorc de la polw nord, iar mama ma asteapta k matwra sa ma scwtwre?:))....nimic nw se compara k o bataie de zapada in gasca:x...si nimic nw se compara k senzatia rece pe care tio da zapada pe fata...brrrr....plws ca, in fiecare an, zapada ne-a wnit pe toti. doar pt faptwl ca afara ningea, am iesit toti efectiv toti din claasa si neam batwt cw zapada:x am witat de certwri, saw ca nw ne swportam....ne distram....ne wnea cva...

4. Pt ninsorile minwnate atwnci cand afara nw e pic de zapada, si nici nw se asaza, dar ninge cw fwlgi mari. Incet, fara sa viscoleasca. Ati privit vreodata cerwl in asemenea momente? E ca si cm simti ca nimic nw e imposibil.

5. Pt momentele din dimineata de Craciwn. Atwnci cand swnt cw familia. da asa e! iwbesc sa fiw cw familia de Craciwn. sa glwmim, sa ma simt copilwl lor mic, ceea ce si snt, fara sa pretind ca am crescwt si restw'.

6. Pt ca pwtem "manca" fwlgii. Stiti cw totii!! Atwnci cand afara ninge iar tw te trezesti ca, wneori chiar involwntar, scoti limba si lasi fwlgii sati pice pe ea:x

7. Pt ca e ca si cwm pamantwl nw se sfarseste niciodata. Iarna, cand e zapada si totwl e alb, merg o gramada. Alerg si ma bat cw zapada pe toate strazile pe care gasesc. Wneori, prinsi in jocwl nostrw, am ajwns k varamiw la sosea fara sa vrem...neam trezit deabea cand nw mai aveam zapada:))

8. Pt ca poti iesi afara si la 12 noaptea. Mai conteaza?

9. Pt ca poti fwgi si tipa pe strada de fericire fara ca lwmea sa se wite la tine gen "iawite-o si pe nebwna asta".

10. Pt ca efectiv e..iarna;x;d

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde