sâmbătă, 12 martie 2011

12e.+ laughing out loud

So!!
am ajuns si eu sa cred in toata faza asta cu astenia de primavara:))...de cand a venit primavara e ca si cum mam trezit la viata. Doar ca acum e altfel. Acum stiu cand sami pese, cand sa nu. Stiu in cine pot avea incredere. E ciudat cate se pot schimba in jumatate de an, intrun anotimp, intro luna, intro zi.
Deci joi si vineri a fost superb afara si pt ca saptamana asta nici nu prea am facut scoala si mai mult neam plimbat pe strazi, am pornit in "excursie" prin moghioros si inapoi si dupa iar prin moghioros. Din plimbarea de vineri a iesit o super..chestie nu stiu:)). Nici nu stiu daca am mai ras vreodata in viata mea atat de mult cat am ras vineri. Asta vineri dupaamiza pt ca dupa ziua a continuat.

Si ca tot veni vorba de vineri seara, Happy B-day Edy!! [pt cei care inca nu stiti, e varamiu]. Dap si ieri sia serbat ziua pt ca practic astazi e defapt ziua lui:)). As usual, cea mai tare zi de nastere!!<3:)) Doamne si ce nebunie a fost.. nam mai vazut in viata mea asa ceva si atatea persoane diferite amestecate la un loc:)) Cu tot cu basketbalistii, rudele, colegii, prietenii lui... si totusi sa reusim toti sa ne intelegem super-bine!:)) Si am ajuns la concluzia ca nu sti niciodata cand cunosti persoane noi cu care te poti intelege super-bine sau cum iti poti schimba radical parerea despre o persoana in jumatate de zi.:D... PREA TARE! nu o sa ma lungesc pt ca probabil si snt sigura ca de acum o sa am parte de o primavara superba dar nu mai stau sa va povestesc voua tot ce am facut si in mom de fata ma gandesc doar ce o fi facut Dany azi la olimpiada pt ca eu am avut azi o febra musculara si am fost super-obosita deci nam fost in stare sa fac mai nimic, si cum so fi trezit Mita azi la 8:-?
Deci da! In sfarsit....

                                              

  Viata e frumoasa...<3<3

2 comentarii:

  1. chestia aia pe care a spus-o blair este asa de adevarata....

    RăspundețiȘtergere
  2. am o gramada de chestii geniale spuse de blair:x si GG e cam tot o...aventura. nu stiu:)

    RăspundețiȘtergere

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde