sâmbătă, 5 februarie 2011

Today's special

Ok deci revin iar la teoria lui Newton pe care eu practic am citito in engleza daaaaarr din moment ce nu mai stiu sigur cm era : fiecarei actiuni ii apartine o reactiune adicaaa..stiti ce? numi iese 2 sec so caut.

ok, (peste 2 mins.)


According to Newton: every action has an equal or opposite reaction.


(Mentionez ca mia luat 7 ani sami dau seama cum se scrie "equal" pt ca la ora asta nu mai fac diferenta dintre "g" si "q" desi parca era cva necurat la mijloc:d in timp ce in casti imi zbarnaie in mod misterios o mel ...What the fuck!! hannah montana?!! de cand am eu asa cva in tel! gata deci se evapora=)) --akm a inceput cva sinistru dar canta greeen day:x--

deci eu pornisem de la....? A! Dadada bineinteles!


I had a great day! Si maine sper sa fie la fel...de fapt..hei! Cn snt eu sa ma gandesc la ziua de maine in timp ce mi se inchid ochii? (Mrg dada e daja "maine") anw ....am fost la oftalmolog cu edy (deci toata ziua lam avut pe edy pe cap) dupa care am venit acasa si din mom ce pe matusimea o "pedepsisem" sa stea k fratimiu am adus noi Mc.:x si neam indopat. After...am luatoo la fugaaa!! Sa mergem la film! (Firar de basketu lu dany) so din cauza ca unii siau ales drept scop in viata basketu am mers doar eu edy si cris la "turistul" pe careeeelll iuuuubeesc:x:x alt film pe care vil recomand!! So...comedie-romantica iar Deep...tot Deep ramane:))( deabea astept piratii din caraibee!:))) and dupa neam plimbat si lam sufocat pe edy cu magazine de citez: "iar e de feteee!" asa... am mai mancat o clatita siam fost luata la intrebari si separe ca la o masa normala singuru' subject pe carel poti dezbate in 3 e cva gen cris:"ai mai vbit k bia?" andreea/maria/fas:
"aha am vbit si la tel!" edy: " daaaa a mai vbit si k altcineva la tel!" cris:"cu cine?... cu vlad? si cei cu asta...deci! ceati vorbit??" si a continuat si continuat si devenea stresant ( si am o misune:))) asa deci am venit acasa mam uitat la nush ce cadet pe diney cu un tip cu ochi albastri:x:x dar cu cam putin par in cap ce drq!!=)) chel chiar!ofof ce exemple le dau copiilor!! astai razboi! RAZBOOOII!! deci pe la 12 am intrat in pat si pt ca intre timp am descoperit magnifica lume a blogging-ului pe tirlifon (si a unor evenimente neasteptatee!!)....here I am!!

si snt mai bine ca oricand so....


SO YOU CAN TELL GOD THAT THE BITCH IS BACK!!  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde