vineri, 21 ianuarie 2011

Better watch your heart!

ok, sau intamplat chestii ciudate si poate am afectat sau nu persoane. imi cer scuze desi nu sper sa fiu iertata pt ca eu sa fi fosta asa as fi fost toata numai spume.
si regret. dar nu pot spune mai mult. asta e tot cemi iese pe gura akm. pt ca nu pot crede.

si pana la urma asta e un post pt tine. pt voi.
te uiti la el, la ea. (nu vbesc despre o anumita pers aici ci despre persoane in general.)

si judeci. spui chestiile in fata probabil in gluma fara sati dai seama ca ranesti. sau uneori se spun chestii care ar trebui sa fie "confidentiale".
ideea e alta. ne place sa ne judecam unul pe altul. si tu ma judeci, judeci pe altii si desi esti full de complexe nu te gandesti cal ranesti si pe celalalt.
poate ca te descoperi. poate te schimbi. conteaza? miemi placea mai mult persoana timida din tine pe care o stiam dinainte desi poate nu a existat niciodata.

spui ca nu mai vrei sa stai cu cei care barfesc. nuti plac. dar tu dc continui?
toti barfim si nu despre asta e vba.

aici e vba despre tine care incerci mereu si mereu sa te integrezi si nu reusesti. poti doar sa te crezi cel mai/cea mai smart, cea mai / cel mai bun(a) in toate cand defapt tu te simti prost in pielea ta.

dar asta nu functioneaza. glumele nu snt facute pe seama aspectului. nu poti vorbi la ureche de fata cu cineva si sa spui ca nu e nimic. iar spectatorul ar putea striga "heiiii chiar va e asa greu? va amintiti ca mai snt si eu in camera??!!". really, nu exista persoane care sa nu aiba secrete si e ff bn sa le impartasesti dar nu de fata k cnv. nu in modul acela privindu-l acuzativ pe cel in cauza.

oare teai schimba? oare teai privi in inima si tiai recunoaste tie insuti ca tu esti acela/acea?
nu te saturi de critici?
nu e obositor?
nu e nedrept cand unii te ajuta sa treci peste greutati iar tu in schimb il barfesti imediat ce nuti convine cva la el? sau ii arunci defectele in fata de parca tu nai avea niciunele si de parca noi, oamenii, am fi capabili sa ne schimbam peste noapte.
unii poate nu vor sa se schimbe. poate fac eforturi sa se simta bine in pielea lor iar cand vine unul/una ca tine si ii arunci iar defectele in fata ..intrebari gen "tu chiar poti sa stai asa" si "yakk" ii distrugi toata acea incredere si ea poate fragilaa. poate acea persoana schimba subiectul si nu se lasa afectata dar apoi, toata ziua, ea nu se mai poate simti in largul ei.

privesteti inima daca ai curaj.
poate daca neam putea tine inima in palma, a ta ar avea prea multe culori ca sa mai poti descoperi culoarea rosie. ceea ce e rau.

nu ma intrebati despre cine e vorba. nu voi raspunde. si nici nu are rost. fiecare e "el insusi" desi nu e mereu alegerea potrivita.


ps: acest post nu este despre cine credeti voi.

2 comentarii:

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde