miercuri, 19 ianuarie 2011

Forever...yeah right!

hmnnn ma gandeam la cuvantul asta...

:"forever"
si oarecum snt in unu din mom alea de "inspiratie-subita-nemaintalnita" si chiar ma gandeam..

oare ce vrea sa insemne cand un baiat iti zice cva de genu: "...nam sa te parasesc", "voi fi mereu aici", "pt totdeauna".
ok, nu mi sa intamplat dar adevaru' e ca nici nas credeo cu toate ca in acele momente...adica esti oarecum super-indragostit (a) si nu prea mai gandesti sau realizezi, te gandesti doar ac esti fericita atunci pe moment si nici nu vrei sa te gandesti la sfarsit desi sti ca pana te casatoresti tu...te desparti si impaci de zeci de ori poate sute?:)))
pt ca senzatia o cunosc desi nu vreau sa ma gandesc cam fost indragostita ca nam fost sau mrg...conteaza? nu, nu conteaza pt ca aici nu vbim de mine...vbim de "forever".

uneori mi se pare o tampenie adica pe la 17, 18 minimum forever devine poate un cuvant logic si credibil. esti mare poate te poti casatori sau nu, dar e diferit decat tiar zice cnv la 15/16 sau chiar 14 ani mai sti ce ganduri au baietii?:))

ma gandesc ca "forever" e o tampenie uneori...o chestie prea naiva pe care unii o spun fara sa simta sau o spun pt ca snt foarte indragostiti atunci si dupa regreta ca teau ranit...

voua nu vi se pare o tampenie?:(

Un comentariu:

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde