sâmbătă, 29 ianuarie 2011

File de jurnal:)

mi sa intamplat o chestie care ma tot pus pe ganduri.
ca poate uneori este bine sa nu tin totul in mine, sami impartasesc sentimentele. da, poate unora le e usor dar nu si mie. mie numi place. eu urasc sa fiu dezamagita si...ai simtit vreodata ca si cm tea marcat cva? cu cat ai crescut ai inceput sa consideri lucrurile ce odata te infricosau chestii banale.

si te gandestii....te gandesti ca atunci cand tie tia fost frica nai avut cu cine sa impartasesti toate astea. ca atunci cand ai vrut sa spui cuiva ceva nai putut. ca unii atunci cand se uita la tine poate vad o familie perfecta, o viata superba.
te gandesti ac tu asa teai obisnuit. sa rezolvi totul tu cu tine si ca ai facut o treaba destul de buna. te gandesti ca deabea incepi sa simti ca apartii undeva si ca poate nu exista doar persoane care tear putea dezamagi.
uneori e mai bine sa te descurci singur. daca asta simti. unii nu au nevoie sasi impartaseasca nimic. siasa daca o fac au impresia ca nu sunt ascultati. te gandesti ca poti vedea pe fata unei persoane daca macar o intereseaza ceea ce zici tu sau nu. siti iesi din minti cand te gandesti ca tu zici cva cu adevarat important iar pe acel cineva poate il doaren cot. si chiar daca incerci sai oferi aceeasi moneda nu poti. tu trebuie mereu sa simti prea mult. sa simti ceea ce simt si altii iar ceea ce simti tu, sa tii in tine.

te gandesti ca multi te vad vesela, zambareata, cu pofta de viata. dar nu tea vazut niciunu' cand esti singura. ce faci, cum te comporti.

si te refugiezi intro lume care parca e prea obositoare cu atatea zambete dar a devenit asa si din cauza ta si teai obisnuit. chiar daca uneori ai  vrea sati traiesti singuratatea (sau cva de genu) nu poti. nu poti atunci cand ai persoane in jur.

si cand pare ca au o viata oribila cand nu pot privi de fapt cat de usoara ar fi.

and then...you start to think cum teai schimbat. cand...cat?

and it's so weird....asta-vara erai tipa aia sad. pe bune ca sad! in comparatie cu "acum".
acum probabil ai rade de acele zile si iti vine si mai rau sa razi cand te gandesti ca persoanele din jurul tau teau schimbat, treptat, fara ca macar sati dai seama. si ai ajuns ceea ce esti azi.
cea care mereu zambeste si ii inveseleste si pe ceilalti. fata optimista care enerveaza pe toata lumea si rade de ea cand face o gafa (:))).
si iti place sa fi asa in loc de "emo" cm erai numita anu trecut.
dar uneori tot te cufunzi in tristete. asta cand nu stie nimeni. in tine inca a ramas o fata care inca e pesimista. desi nu asa mult.

and this life is such an weird adventure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Be yourself. Everyone else is already taken."

-Oscar Wilde